تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
چه کسانی نباید لیزر موهای زائد را انجام دهند؟

چه کسانی نباید لیزر موهای زائد را انجام دهند؟

چهارشنبه 18 بهمن 1402
21:09
سها

 


60 سال از ابداع لیزر موهای زائد به عنوان یک روش ساده و ایمن می گذرد. در این مدت دستگاه های زیادی برای دستگاه های لیزر ساخته شد که پیچیدگی و مشکلات پوستی این روش را کاهش داد. با این حال، برخی از افراد به دلیل شرایط فیزیکی یا بیماری خود قادر به لیزر موهای زائد نیستند و ممکن است برای استفاده از لیزر موهای زائد نیاز به تغییر بدن یا رفع مشکل داشته باشند.

چرا لیزر موهای زائد برای برخی افراد مناسب نیست؟

بیشتر مشکلاتی که در درمان لیزر اختلال ایجاد می کند به عوارض پوستی مربوط می شود. لیزر موهای زائد یک روش پیچیده برای افراد در هر سنی است. اما در شرایط فعلی فرد نمی تواند از لیزر برای از بین بردن موهای زائد استفاده کند، لیزر مو می تواند در برخی از شرایط فیزیکی فرد اختلال ایجاد کند.

به عنوان مثال، هورمون لیزر  با تابش متمرکز پرتوهای نور باعث گرما، سوختن مو و آسیب به فولیکول های مو می شود. مصرف برخی داروها می تواند جذب انرژی لیزر توسط بافت پوست را افزایش داده و باعث سوزش و درد شود. بنابراین، اگر قصد انجام لیزر موهای زائد را دارید، باید عمل لیزر موهای زائد را تا زمانی که وضعیت بدنی شما و سایر داروهایی که استفاده می کنید تغییر کند، به تعویق بیندازید.

چه کسانی نباید لیزر موهای زائد را انجام دهند؟

برخی از دلایلی که از لیزر درمانی جلوگیری می کند به وجود برخی بیماری ها یا استفاده از گروهی از داروها مربوط می شود. اما برخی دیگر از ممنوعیت ها به سن، وضعیت پوست، سبک زندگی یا بارداری فرد مربوط می شود. افرادی که به یکی از گروه های زیر تعلق دارند بهتر است لیزر موهای زائد را به تعویق بیندازند:

بیماری های پوستی وجود دارد

مشکلات هورمونی

هنگام استفاده از برخی داروها مانند آنتی بیوتیک ها و ایزوترتینوئین

داشتن سابقه تبخال، زخم یا لکه

داشتن بیماری یا سابقه بیماری های پوستی یا خالکوبی های بزرگ بدن

قبل از بلوغ، یعنی 18 سالگی، زیرا بدن شما به تعادل هورمونی نرسیده است.

سن بالای 70 یا 80 سال

افرادی که به تازگی پوست خود را برنزه کرده اند.

افرادی که باردار هستند یا قصد دارند به زودی باردار شوند.

لیزر موهای زائد در دوران بارداری:

دانشمندان هیچ مطالعه انسانی برای تایید بی خطر بودن لیزر موهای زائد در دوران بارداری انجام نداده اند. بنابراین، متخصصان لیزر موهای زائد را برای زنان باردار توصیه نمی کنند. دلیل این امر این است که بارداری باعث تغییرات هورمونی در بدن انسان می شود و در نتیجه رشد موهای زائد در نواحی ناخواسته بدن افزایش می یابد. اگر این موها بعد از بارداری ناپدید نشدند، پزشکان ممکن است توصیه کنند که خانم ها چند هفته پس از زایمان منتظر لیزر موهای زائد باشند. عوارض لیزر موهای زائد در دوران شیردهی مشخص نیست. برای اینکه آسیبی به مادر و کودک وارد نشود، پزشکان از انجام اقدامات غیرضروری مانند لیزر موهای زائد در دوران شیردهی و بارداری خودداری می کنند.

افرادی که داروهای خاصی مصرف می کنند.

لیزر موهای زائد در حین استفاده از برخی داروها باعث می شود که لیزر موهای زائد نتیجه دلخواه را نداشته باشد و یا قدرت لیزر را کاهش دهد. برخی از داروها نیز می توانند باعث رشد بیش از حد مو پس از لیزر درمانی شوند. داروهایی نیز وجود دارند که پوست را حساس می‌کنند و حتی کوچک‌ترین تحریکی باعث ایجاد زخم و سوختگی می‌شود. بنابراین افرادی که از چنین داروهایی استفاده می کنند نباید همزمان از لیزر موهای زائد استفاده کنند. ماینوکسیدیل، آکوتان، داروی تنظیم کننده هورمون تیروئید، داروهای حاوی ترکیبات طلا از این گروه دارویی هستند.

افرادی که بیماری ها و شرایط پوستی خاصی دارند تا زمانی که بیماری درمان نشود نباید از لیزر استفاده کنند.

بیماری های پوستی مانند پسوریازیس، لوپوس، اسکار کلوئیدی و هیرسوتیسم می توانند اثربخشی لیزر موهای زائد را کاهش دهند یا عوارض جانبی ناخواسته ای را بر روی پوست شما ایجاد کنند. دلیل اینکه لیزر موهای زائد برای افراد مبتلا به بیماری های پوستی مناسب نیست این است که آنها در معرض تحریک پوست و عود بیماری های پوستی در ناحیه لیزر درمانی هستند. در این زمینه به نظر می رسد قبل از شروع لیزر موهای زائد با یک متخصص پوست مشورت کنید. در صورت تشخیص توسط پزشک، برخی از بیماران مبتلا به بیماری های پوستی می توانند با تنظیم سطح انرژی لیزر و نوع پالس، مقداری موهای زائد را از بین ببرند. لیزر موهای زائد برای افراد مبتلا به لوپوس مضر است. زیرا پوست آنها همیشه به نور حساس است.

لیزر موهای زائد برای افرادی که اختلالات هورمونی دارند

برای افرادی که به هر دلیلی دچار عدم تعادل هورمونی هستند، لیزر موهای زائد به خوبی جواب نمی دهد و حتی ممکن است به بدن یا پوست بیمار آسیب برساند. عدم تعادل هورمونی باعث رشد بیش از حد موهای ناخواسته می شود و گاهی اوقات باعث ضخیم شدن و پرپشت شدن موهای ناخواسته می شود. تا زمانی که اختلال هورمونی برطرف نشود، لیزر موهای زائد تاثیری در درمان آن نخواهد داشت.

افرادی که پوست آسیب دیده دارند نباید تحت لیزر موهای زائد قرار گیرند.

لیزر موهای زائد برای پوست های دارای اگزما، جوش های چرکی، زخم های عفونی و آکنه های دائمی مناسب نیست. زیرا لیزر عفونت را در خون پخش می کند. همچنین اگر می خواهید از لیزر برای از بین بردن موهای زائد استفاده کنید، تاتو نکنید. زیرا اشعه لیزر از لایه های پوست عبور نمی کند و نمی تواند به فولیکول های موی پوستی که رنگ بسیار تیره ای دارد به دلیل خالکوبی برسد.

لیزر موهای زائد یک روش بی خطر است.

لیزر موهای زائد به دلیل شرایطی برای برخی افراد مناسب نیست، زیرا نتیجه و تاثیر مطلوبی ندارد. برخی از مسائل جلوگیری از استفاده از لیزر به وجود برخی بیماری ها یا استفاده از داروها در افراد مربوط می شود و برخی دیگر از محدودیت های استفاده از لیزر به شرایط موقتی مانند سن، وضعیت پوست، سبک زندگی یا بارداری مربوط می شود. و شیردهی مشاوره با یک متخصص در همه موارد ضروری است، فقط برای اطمینان.
 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 30 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خبر است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|