تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
سقف تایل فلزی چیست؟ انواع سقف حلبی

سقف تایل فلزی چیست؟ انواع سقف حلبی

يکشنبه 9 ارديبهشت 1403
9:48
سها



سقف عرشه فولادی چیست و چه کاربردهایی دارد؟ انواع سقف های عرشه فولادی از ورق فلز گالوانیزه متشکل از میلگرد، شبکه پیش ساخته، بتن و ناودانی ساخته می شوند. سقف های عرشه فولادی معمولاً در سازه های بتنی استفاده می شوند و به انواعی از جمله سقف های عرشه فولادی معمولی، مرکب و شکل تقسیم می شوند. از مهمترین مزایای سقف عرشه فولادی می توان به عملکرد سریع، ضد خوردگی، وزن سبک، عایق صدا و ... اشاره کرد. در این مقاله سقف عرشه فولادی چیست و انواع سقف عرشه فولادی چیست؟ برای خواندن ادامه مطلب مجله کاراخان را دنبال کنید.

سقف عرشه فولادی چیست؟

وقتی در مورد سقف فولادی صحبت می کنیم، ابتدا باید بدانیم این محصول از چه موادی تشکیل شده است. این نوع سقف از ورق گالوانیزه ساخته می شود. کاربرد این نوع سقف سازی که به عنوان سقف مدرن شامل تیرک، میلگرد یا مشبک پیش ساخته و بتن می باشد. علاوه بر این، ظاهر سقف فولادی شبیه ذوزنقه است. به طوری که سبک باشد و ظرفیت کافی برای انتقال بار به پشت بام را داشته باشد.

تاریخچه سقف عرشه فولادی

اگر می خواهید بدانید سقف عرشه فولادی چیست، بیایید نگاهی به تاریخچه آن بیندازیم. فرانسوی پل مالوین ممکن است نام ورق گالوانیزه را برای اولین بار در قرن هفدهم ذکر کرده باشد. پل که یکی از شیمیدانان برجسته زمان خود محسوب می شد، به این نتیجه رسید که اگر لایه ای از فولاد گالوانیزه روی فولاد قرار گیرد، در برابر خوردگی و مواد شیمیایی مقاوم خواهد بود.

به همین دلیل تصمیم بر این شد که سقف خانه نیز از مصالح مناسبی مانند فولاد شیشه استفاده شود تا در برابر عناصر مختلف مقاوم بماند و سنگین باشد. این زمانی بود که انواع سقف های فلزی به دنیای سقف و ستون در ساخت و ساز معرفی شدند. سقف از فولاد سرد ساخته شده است.

چند دهه بعد، هنر پالمر به عنوان یک معمار راه مالوین را دنبال کرد و این نوع سقف را با مصالح مناسب تری ارائه کرد. بنابراین او به این نتیجه رسید که برای تولید این سقف باید کربن کمتری مصرف شود. با این حال، چندین قرن طول کشید تا اکثر تولیدات این نوع سقف به مواد کامپوزیتی تبدیل شوند.

نحوه ساخت سقف فلزی

سقف فولادی چیست و چگونه ساخته و اجرا می شود؟ در ادامه شما را با مراحل ساخت انواع سقف عرشه فولادی آشنا می کنیم.

اول از همه، ورق گالوانیزه در کارخانه نورد سرد تولید می شود. ضخامت ورق گالوانیزه مورد استفاده برای سقف فولادی باید بین 0.8 تا 1.2 میلی متر باشد.

سپس ورق گالوانیزه برای نصب یا اجرا به محل مورد نظر منتقل می شود. سیمان الیافی یا کامپوزیت نیز می تواند به عنوان جایگزین ورق گالوانیزه استفاده شود.

پس از انتقال، ورق های گالوانیزه بر روی دهانه تیرها قرار می گیرند. روی دهانه تیرهای تکیه گاه باید ورق های گالوانیزه قرار گیرد.

بعد از این مرحله ورق های گالوانیزه به بال های تیر پایین ثابت می شوند. برای بستن ورق ها باید لبه های ورق های گالوانیزه را شستشو داد.

ابتدا برای رفع این نوع سقف از پرچ یا جوش استفاده می شود.

در مرحله بعد باید ورق های گالوانیزه را با گیره یا میخ به بال تیر تکیه گاه وصل کرد. ضخامت میخ 20 میلی متر است که پس از نصب باید حدود 40 میلی متر باشد.

سخت شدن قبل از بتن ریزی ضروری است. بهترین جایگزین برای ترکیب آرماتور و میلگرد، شبکه پیش ساخته است. در این مرحله شبکه باید به گیره ها متصل شود.

در مرحله آخر بتن ساخته می شود. بهترین نوع بتن برای این نوع سقف، بتن سبک است.

ضخامت سقف عرشه فولادی

گیج سقف فلزی یک واحد اندازه گیری است که به ضخامت فلز اشاره دارد. هر چه عدد شاخص بیشتر باشد، فلز نازک تر است. هرچه عدد گیج کمتر باشد، فلز ضخیم تر یا سنگین تر است.

مثال 1: گیج 16 ضخیم تر و قوی تر و سنگین تر از فولاد گیج 22 است.

مثال 2: فولاد 22 نازک تر و در نتیجه سبک تر و ضعیف تر از فولاد 18 است.

گیج یا ضخامت عرشه فولادی محرک اصلی ساخت و ساز مناسب برای این محصول است. همچنین گران ترین درایو برای ساخت سقف عرشه فولادی در نظر گرفته می شود. به عبارت ساده، هر چه ابعاد کف بالاتر باشد، کف فولادی گرانتر خواهد بود.

علاوه بر این، سقف‌های تخت سنگین‌تر ذاتاً به فولاد بیشتری نیاز دارند و می‌توانند گران‌تر از محصولات مشابه با ضخامت یا گیج پایین‌تر باشند. برعکس، سقف فولادی نازکتر پتانسیل صرفه جویی در هزینه این محصول را کاهش می دهد.

در نهایت، اگر مطمئن نیستید به چه مقدار آهن نیاز دارید یا سوالی دارید، از کارشناسان برتر ما بپرسید. هم اکنون با شماره 67145-021 تماس بگیرید.

انواع سقف فلزی

انواع سقف فولادی چیست و چه کاربردهایی دارد؟ در قسمت بعدی به معرفی انواع سقف های فولادی می پردازیم.

1- سقف فلزی

این نوع سقف به سه نوع A، B و F تقسیم می شود.

دندانه این سقف باریک (A)، پهن (B) و متوسط ​​(F) است.

مقاوم در برابر خوردگی، آب و رطوبت

اجرای سریع و ساده

وزن کمتر

برای سقف های تخت با شیب کم مناسب است

عرشه سقف فولادی 2 جزئی

این نوع سقف که به سقف SB نیز معروف است، دارای یک ورق آجدار با دنده برای اتصال به دال های بتنی است که یک دال بتن مسلح ایجاد می کند. سقف های عرشه فولادی کامپوزیت معمولاً برای انواع کاربردهای تجاری استفاده می شوند.

3- سقف فولادی پروفیل

سقف های فولادی سازه ای سازه های محکم، ایمن و قابل اعتماد در محل را برای کاربردهای معماری و بتن ریخته شده ارائه می دهند.

انواع سقف های فلزی تولید شده شامل S3، TF 75 و TF 150 می باشد.

نصب سریع، آسان و مقرون به صرفه

قالب به گونه ای طراحی شده است که به عنوان یک ظرف فولادی دائمی حاوی بتن مسلح باشد.

سقف عرشه فولادی قالب علاوه بر ارائه راهی آسان برای شکل دادن به دال ها، پایداری جانبی مورد نیاز را برای اعضای سازه فراهم می کند.

مزایا و معایب سقف عرشه فولادی

در ادامه بررسی اینکه سقف عرشه فولادی چیست، به مزایا و معایب سقف عرشه فولادی خواهیم پرداخت.

مزایای سقف فولادی چیست؟

عملکرد سریع

وزن سبک و بدون نیاز به شمع

مقاوم در برابر زنگ زدگی، آب و رطوبت

مقاوم در برابر عوامل شیمیایی

مقاومت در برابر زلزله به دلیل وزن کم

استفاده های مختلف بسیار

امکان بهره برداری از چندین سقف به صورت همزمان

صدای بلند و داغ است

کاهش هزینه کل پروژه

افزایش امنیت پروژه

قابل استفاده در سازه های فلزی در اندازه های مختلف

قابلیت دویدن در شرایط آب و هوایی مختلف

مصرف کم بتن

معایب سقف فولادی چیست؟

عدم مقاومت در برابر ضربه

انتقال حساس

الزامات نصب شمع در فضاهای باز با ارتفاع بیش از 3 متر.

خم شدن احتمالی در حین نصب

کاربرد سقف فولادی

سقف های عرشه فولادی برای ساخت سیستم های سقف، طبقات میانی ساختمان ها یا سازه ها، حمایت از تیرهای فولادی و ایجاد سایه و سرپناه یا کفپوش در سازه های تجاری استفاده می شود.

سایر کاربردهای ورق فولادی عبارتند از:

سازه های مسکونی

ساختمان تجاری

ساختار صنعتی

ساختارهای اداری

سازه های کشاورزی

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 1047 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خبر است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|