تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
همه چیز در مورد جراحی زیبایی بینی

همه چیز در مورد جراحی زیبایی بینی

دوشنبه 25 ارديبهشت 1402
14:44
سها

 


ظاهر بینی انسان به دو دسته استخوانی و گوشتی تقسیم می شود. جراحی بینی با هدف تغییر شکل بینی، بهبود مشکلات تنفسی یا هر دو انجام می شود. قسمت فوقانی ساختمان بینی استخوانی و قسمت تحتانی آن استخوانی است. رینوپلاستی استخوان می تواند با تغییر شکل استخوان ها، غضروف ها و پوست به تقویت و اصلاح عیوب بینی کمک کند. علاوه بر بهبود و رفع انسداد مجاری بینی، کمک به تنفس بهتر یکی دیگر از اهداف پزشکی رینوپلاستی است. ابتدا پزشک ارزیابی دقیقی از آناتومی بینی انجام می دهد، سپس ساختار و ویژگی های صورت را برنامه ریزی می کند، جایی که می توان شکل استخوان ها و غضروف ها را تغییر داد. گاهی اوقات به پیوند غضروف نیز نیاز است. البته پیوند غضروف هم در جراحی بینی استخوانی و هم در جراحی بینی گوشتی قابل انجام است. این جراحی در صورتی موفقیت آمیز است که توسط پزشک متخصص و با تجربه انجام شود تا بینی با سایر قسمت های صورت به درستی تشخیص داده شود و فرمی زیبا و ایده آل برای شما ایجاد کند و همچنین مشکلات تنفسی را برطرف کند. انجام شده. این مقاله برای پاسخ به تمام سوالات شما در مورد جراحی بینی نوشته شده است. بنابراین اگر می خواهید در مورد آن بیشتر بدانید، به شما توصیه می شود مطالب زیر را مطالعه کنید.



علل ایجاد چین و چروک در تیغه بینی

بینی از سه قسمت اصلی تشکیل شده است:

لایه نازکی از ماهیچه

اسکلت غضروفی

مخاط پوست است

تفاوت در ساختار و غضروف بینی منجر به تقسیم بینی به دو شکل استخوانی و گوشتی شد. قرار گرفتن غضروف و استخوان به هر شکل بینی گاهی اوقات می تواند به شکل غیر طبیعی و نامتعادل بینی منجر شود. قوز یکی از شایع ترین مشکلاتی است که افراد دارای بینی استخوانی سعی در اصلاح آن دارند. تیغه بینی دیواره ای است که حفره داخلی بینی را به دو قسمت تقسیم می کند. سوراخ های بینی در انتهای تیغه قرار دارند.

تیغه بینی معمولاً باید صاف باشد. هر گونه انحراف یا بیرون زدگی تیغه بینی می تواند علاوه بر فلج بینی به دلیل انسداد بینی باعث مشکلات تنفسی شود. اما دلایل کج شدن بینی چیست؟ تعدادی از عوامل در ایجاد توده و تورم در حفره بینی نقش دارند، از جمله ژنتیک، علائم خانوادگی و دردناک.


 

نحوه انجام جراحی بینی استخوانی و روش های قبلی

همانطور که قبلا ذکر شد، جراحی بینی بر خلاف جراحی بینی گوشتی، برای اصلاح و اصلاح عیوب بینی مانند قوز، بد شکلی استخوان و کاهش ارتفاع و طول بینی انجام می شود. آبریزش بینی از پوست نازک و انعطاف پذیر تشکیل شده است. بافت و غضروف این نوع بینی نسبت به بینی گوشتی مقاوم تر و سخت تر است. بنابراین در حین جراحی بینی، پزشک با استفاده از جراحی بینی باز یا بسته با برش های داخلی یا خارجی سعی در رفع مشکلات و عیوب بینی دارد.

استئوتومی بینی هدف اصلی جراح است، زیرا از این طریق می تواند به طور موثر موقعیت استخوان ها را تغییر دهد و به صاف شدن شکل بینی و برداشتن برآمدگی های داخلی یا خارجی کمک کند. همچنین از طریق تنظیم استئوتومی، پزشک می تواند بینی را به شکلی که فرد می خواهد تغییر دهد. بنابراین عملکرد بینی استخوانی طبیعی، ساختگی یا بینی خیالی و خیالی می تواند مورد درخواست فرد باشد. فراموش نکنید که جراحی بینی مردانه با جراحی بینی زنانه متفاوت است. به طور کلی جراحی تناسلی مردانه یا خیر و صرف نظر از دلیل آن نیاز به آمادگی قبل از جراحی دارد.


اقدامات اساسی قبل از جراحی روی استخوان های بینی

از عمده ترین اقداماتی که باید قبل از جراحی بینی انجام شود می توان موارد زیر را نام برد:

2 هفته قبل از جراحی از مصرف داروهای مسکن مانند استامینوفن یا ایبوپروفن خودداری کنید

حداقل 2-3 هفته قبل از جراحی از مصرف الکل و سیگار خودداری کنید.

ویزیت و معاینات مناسب برای ارزیابی وضعیت سلامتی

قبل از جراحی بینی آزمایشات را انجام دهید

6 تا 8 ساعت قبل از عمل دوش بگیرید و ناشتا باشید
 

 

کدام یک از روش های جراحی باز و بسته روی استخوان بینی انجام می شود؟

رینوپلاستی استخوانی و جراحی بینی غضروفی به دو روش باز یا بسته انجام می شود. هر یک از این روش ها ویژگی های خاص خود را دارند.

1. جراحی بینی استخوانی باز

در این روش، پزشک برای سهولت دسترسی به آناتومی بینی فرد برای اعمال تغییرات مورد نظر، برش های بینی ایجاد می کند. این روش شامل بیهوشی عمومی است.

2. جراحی بینی استخوانی بسته

این روش جراحی بینی عوارض جراحی باز زیادی ندارد و زمان جراحی را کاهش می دهد. در این روش نیازی به ایجاد برش روی سطح بینی نیست و پزشک با استفاده از ابزار مخصوص پوست بینی را عقب می کشد و در ناحیه کلوملا برشی ایجاد می کند. با استفاده از این تکنیک می توان تنظیمات کوچکی را برای اصلاح عیوب و زیباسازی بینی استخوانی انجام داد. یک تراکنش باز باید برای تغییرات بزرگ و کلی استفاده شود.

مشورت با جراح چشم متخصص در جراحی بینی بسیار مهم است. در طول مشاوره، جراح عکس های قبل و بعد از جراحی بینی را درخواست می کند. گاهی اوقات بیمار نیاز به عفونت سینوسی نیز دارد.



چه زمانی و نمونه جراحی بینی؟

افراد به دلایل مختلفی خواهان جراحی بینی هستند. برخی از افراد در تنفس از طریق بینی مشکل دارند. دیگران آسیب های صورت داشته اند و می خواهند عدم تقارن حاصل را اصلاح کنند. بسیاری از متقاضیان جراحی بینی می خواهند با تغییر اندازه یا شکل بینی خود ظاهر خود را بهبود بخشند تا هماهنگی بیشتری بین اجزای صورت خود ایجاد کنند. به همین دلیل است که جراحی بینی عروسکی، جراحی بینی نیمه تخیلی، بسیار محبوب است. قبل از هر چیز باید بدانید که جراحی بینی در دوران بارداری ممنوع است. برای تعیین اینکه آیا فرد کاندید مناسبی برای جراحی بینی است یا خیر، پزشک موارد زیر را در نظر می گیرد:

نوع پوست

پیشینه قومیتی

سن جراحی بینی (مگر اینکه مشکلات تنفسی جدی وجود داشته باشد، پزشک شرایط جراحی بینی را از نظر سن نادیده می گیرد)

سابقه جراحی یا آسیب قبلی

سابقه انسداد بینی یا مشکلات تنفسی

به طور کلی اگر فردی شرایط جسمی و روحی مناسبی داشته باشد می تواند برای جراحی استخوان بینی اقدام کند. البته باید انتظارات واقع بینانه در مورد نتایج عملیات وجود داشت. بنابراین در طول مشاوره، پزشک همه چیز را توضیح می دهد تا فرد بهتر تشخیص دهد که آیا برای عمل مناسب است یا خیر. موضوعاتی که ممکن است در جلسات مشاوره پوشش داده شود عبارتند از:

نحوه برش استخوان و غضروف بینی برای تغییر شکل بینی

گزینه های بیهوشی برای جراحی بینی

عوارض جانبی احتمالی


 

آیا جراحی بینی نیاز به جراحی ترمیمی دارد؟

جراحی ترمیمی بینی اثرات منفی جراحی قبلی را اصلاح می کند. به همین دلیل گاهی اوقات به آن رینوپلاستی ثانویه نیز گفته می شود. در صورتی که عمل بینی استخوانی قبلی توسط پزشک مجرب و آموزش دیده انجام شده باشد، در اکثر موارد نیازی به جراحی ترمیمی نیست، مگر اینکه به دلیل کم تجربگی پزشک در جراحی قبلی، مشکلات زیر ایجاد شده باشد.

نوک بینی فرد بسیار باریک است، سوراخ های بینی نامتقارن است و تنفس مشکل می شود.

نوک بینی بعد از جراحی باید بیشتر از اندازه سر باشد.

انحراف بینی بعد از عمل و بینی آکیلین به عنوان ناهنجاری دیده می شود.

تغییر در ظاهر پوست، بافت ها، کتف و بینی فرورفته بعد از عمل می تواند مشکلاتی ایجاد کند.

یک سوال مهم: علاوه بر عدم صلاحیت و تجربه پزشک، تروما، شوک ناگهانی بعد از عمل، انتظارات غیرواقعی و بلندپروازانه بیمار نیز جراحی ترمیمی را پیشنهاد می کند.
 

 

ماخذ: https://payju.ir/content/لیست-پزشکان-متخصص-جراحی-بینی-در-شیراز 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 5399 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خبر است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|